Műszaki Specifikáció

Beruházás ismertetése

A Prémium Holiday Kft 2020. II. félévtől kezdi meg a lakópark kivitelezési munkáit. 

Ismerve a magyar építőipar kapacitásbeli hiányosságait a beruházás megvalósítása III. ütemben történik.  

I. ütemben az ingatlan Gyógyszertár utca (keleti oldal) részében elhelyezkedő épületek építése fog megtörténni, (A. B. C. épületek) ezt összesen 35 lakás átadásával.
Tervezett befejezése: 2021. II. félév vége  

II. ütemben a Széchenyi utca irányában haladva a további két épület (D. F. Épületek) és az utcafronti tradicionális épület (J. épület, Bakter – Ház) építése, illetve felújítása fog megtörténni. A három épület összesen 63 lakást foglal magában.
Tervezett befejezés: 2022. II. félév

III. ütemben az ingatlan park felöli oldalára tervezett három épület (G. H. I. épületek) felépítése kerül sorra.
Tervezett befejezés: 2023. II. félév 

Beruházó a Szigerim Kft mint az ingatlan tulajdonosa, generálkivitelező a Prémium Holiday Kft, aki a Csopak Prémium Residence lakópark beruházója és üzemeltetője is, mindketten a cégcsoport tagjai. 

A beruházás befejeztével is fent kívánjuk tartani azt a színvonalat, amelyet ezek az épületek és lakások, valamint a környezet ad és biztosít. Ezért a kiszolgáló struktúrát az üzemelés folyamán is a Prémium Holiday Kft fogja biztosítani. Konkrétan ez 0 -24 órában történő gondnoki szolgálatot jelent, amely biztosítja az összes egyéb szolgáltatás (takarítás, szemétszállítás, felügyelet, kertészet stb.) biztosítását.

Egyéb hasznos tudnivalók

A lakások értékesítése az épületek kivitelezési munkáinak megkezdésével egyidőben folyamatosan történik. A konkrét kiválasztott lakás (épület, szint, ajtószám) parkolóhely, vagy gépkocsi tároló kiválasztását követően a szerződéskötés feltétele az un. regisztrációs díj kifizetése (teljes vételár 5%), mely összeg a vételár részét képezi. A teljes vételár hátralévő részét 3 – 4 részletben kell megfizetni.

A vásárlás során ügyvédi közreműködést is biztosítunk, annak költségeit az eladó állja. Prémium Holiday Kft igyekszik maximálisan figyelembe venni a vásárlói igényeket, lehetőséget biztosít szakemberei révén vásárlói konzultáció megtartására. A vásárlói konzultáció egyszeri és első alkalomra ingyenes, max. háromórás időtartamú.

Minden további egyeztetés és konzultáció előzetesen egyeztetett időpontban és térítés ellenében jöhet csak létre. Ezen konzultációk a burkolatválasztáson túl szerkezeti elemeket nem érintő szakipari és technológia, valamint belső építészeti munkákra is értendők.


KIEMELT ELŐNYŐK:

 

 • kitűnő hő – és hangszigetelésű szerkezet
 • Prémium minőségű többrétegű falazatok, (EQUITON) korszerű szellőztetett homlokzati burkolatrendszer
 • Legjobb minőségű FOTON gyártmányú hőálló bevonatú homlokzati nyílászárók emelő – toló erkélyajtókkal 3 rétegű üvegezéssel kültéri oldalon színezett fóliával ellátva
 • Lakásomként egyedi hőszivattyús hűtés – fűtési rendszer, egyedi melegvíz ellátás, egyedi mérés
 • egyes parkolóhelyek (zárt garázstérben) elektromos töltőhellyel szereltek lesznek (korlátozott számban)
 • Minden épületben a legkorszerűbb KONE felvonó
 • Parkosított terület öntöző rendszerrel
 • Minden lakáshoz telken belüli parkolási lehetőség
 • Lakásonkénti egyedi TV – és WIFI rendszer
 • Több mint 2 hektáros parkosított környezet közel a BALATONHOZ
 • központi fekvés, jó megközelíthetőség
 • 5 percre az M7-től
 • Első 25 vásárló ajándék konyhabútort kap a lakásba. Vásárlóink számának függvényében “MEGLEPETÉSÜNK” LEZÁRULT
 • Megbízható, gondnoki üzemeltetési rendszer
 • lakásokhoz tárolók és garázsok külön megvásárolhatók
 • lakás m2 árak 750 – 950 eFt között elhelyezkedéstől és átadás időpontjától függően
 • zárt gépkocsi tárolók 5 MFt, felszíni parkoló helyek 2,5 MFt

   Építészeti kialakítás 

   ALAPOZÁS:
   Síkalapozással, pont és sávalapokkal vasalt talpgerendával.

   VÁZSZERKEZET:
   Vízszintes teherhordó szerkezet vasbeton lemez, kiváltók a vasbeton lemezekkel együtt készülő gerendák, függőleges vasbeton teherhordó falak és pillérek. Belső válaszfalak Ytong vagy Porotherm válaszfalak.

   TETŐSZERKEZET:
   Villaházak lapos tetővel fedettek, extenzív zöld tetőfelülettel készülnek.

   BÁDOGOS SZERKEZETEK:
   A bádogozásokat, takarásokat, ejtőket színezett alumínium lemezből készítjük. (Lindab vagy Prefa termékek)

   HŐ – ÉS HANGSZIGETELÉSEK:
   Az épületek padló, fal és födémszerkezeteiben jellemzően polisztirol hab hőszigetelés készül, ahol szükséges lépésálló, máshol extrudált kivitelben. Vasbeton pillérek és falak hőszigetelése ásványgyapot. 

   KÜLSŐ NYÍLÁSZÁRÓK:
   Fokozott hőszigetelésű, 3 rétegű üvegezéssel, rugalmas ütközéssel ellátott korszerű, egy oldalon (homlokzati oldal) színezett FOTON gyártmányú műanyag nyílászárók készülnek a homlokzaton. A panoráma felöli oldalakon emelő – toló ajtók kötik össze a külső és belső teret. A teraszokon a nyílászárókra szerelt úgynevezett napháló rendszerek biztosítják a megfelelő árnyékolást. Az árnyékolók az épület homlokzati egységéhez igazodva épületenként más – más színűek.

    BELSŐ NYÍLÁSZÁRÓK:

   Egyedi igények fenntartása mellett alap típusként (standard) PORTA gyártmányú CPL tipusu ajtók kerülnek beépítésre model 1.1 szerinti tömör ajtólappal.
   Bejárati ajtók több ponton záródó ASSA – ABLOY gyártmányú nívós ajtók acél tokkal, fokozott biztonsági zárral.

   BURKOLATOK:
   A helyiség funkciójának megfelelő kerámia és laminált parketta burkolatok készülnek illeszkedő lábazattal együtt. A vizes helyiségekben kerámia padlóburkolat és mennyezetig burkolt, ehhez kiválasztott jó minőségű csempe falburkolat készül. A hidegburkolatok minőségi Lengyel kerámia és csempeburkolatok a TUBADZIN és ARTE – DOMINO gyár termékeiből maximum 30 x 60, és 60 x 60 cm méretig és 6000 Ft/m2 anyagárban. Laminált parketta burkolatok az osztrák EGGER gyár minőségi burkolatai 5000.- Ft/m2 anyagárban.
   A burkolatok színének és típusának kiválasztása vevői igények szerint történik. A teraszok szint béli elhelyezkedésüktől függően kerámia, illetve kőburkolattal készülnek. A lakások lakó – és közlekedő helyiségeinek falfelülete glettelt fehér diszperzit, vagy pasztellszínű diszperziós festéssel ellátott felületűek. 

   GÉPÉSZETI ELEMEK:
   A lakások vizes helyiségeiben a nagy múltú LAUFEN cég cseh országbeli gyára a JIKA szaniter gyártó által készített termékek (mosdók, WC, kád, zuhanyzók, zuhanyfalak) kerülnek beépítésre. A vizes helyiségekbe tervezett csaptelepek GROHE gyártmányú egykaros csaptelepek. A lakások szaniter felszereltségének műszaki tartalma fürdőszobai kiegészítőket nem tartalmaz (tükör, WC papírtartó, törölközőtartó stb.)
   Lakások hűtési – fűtési funkcióját HISENSEE-HITACHI gyártmányú egyedi (lakáson kenti) hőszivattyúk (levegő – víz) biztosítják beltéri és kültéri egységein keresztül. A melegvíz ellátás szintén lakásomként villanybojlerrel történik.  Igyekeztünk a lakásokat olyan gépészeti rendszerekkel ellátni, amely legoptimálisabban biztosítják az időszaki szolgáltatást. A főépületben (Tradicionális ép. – Bakter ház) hőközpont fog működni, lakásonkénti egyedi mérés (fűtés – hűtés, használati meleg – hideg víz ellátás) mellett.

   ELEKTROMOS SZERELÉSEK:
   Az épületek lakásai teljes egészében elektromos energiaellátásra lettek tervezve. Ennek megfelelően a lakások fűtése – hűtése, melegvíz ellátása elektromos berendezések útján lakásomként egyedileg biztosított. minden lakás egyedi elektromos fogyasztásmérőt kap 32A csatlakozási értékkel. A villanyszerelés falba, födémbe, aljzatba süllyesztett műanyag védőcsőbe kerül, müa. szigetelésű réz vezetékkel történik. A lakásokon belül saját elektromos elosztótábla kerül, áram – védő kapcsolóval és túlfeszültség védelemmel.
   Az elektromos kapcsolók, dugaszoló aljzatok süllyesztett szereléssel készülnek, LEGRAND VALENA típusban, fehér színben.
   A nappali és szobák TV csatlakozással lesznek ellátva, minden lakásban egy helyen informatikai csatlakozás kerül kiépítésre. Minden lakás egység digitális kaputelefon beltéri egységet kap, melyről az épület bejárati ajtaja és a lakóparki személybejárati kapu is nyitható.  A lakás minden helyiségében lámpahelyeket alakítunk ki lámpatestek nélkül. A konyhákban beépíthető elektromos főzőlap, sütő, valamint páraelszívó számára építünk ki csatlakozási lehetőségeket.

   BÚTORZAT:
   A lakások felszereltsége a konyhabútor és beépített szekrények nem tartoznak bele a kész lakás műszaki tartalmába, de természetesen konyhai kiszolgálást, működést biztosító gépészeti és elektromos csatlakozások kiépítését elvégezzük. VÁSÁRLÓI KEDVEZMÉNYKÉNT a Prémium Holiday Kft az ELSŐ 25 Vásárló részére ajándék konyhabútort épít be terv szerinti méretekben és elrendezésben.
   A konyha bútor típusa IKEA METOD RINGHULT magas fényű fehér, beépített IKEA készülékekkel (elektromos főzőlap, elektromos tűzhely és páraelszívó)

    

    

    

   LAKÁSOK

   Kattintson a képen a kívánt szint megtekintéséhez

   Elhelyezkedés

   Balatonkenese Marina-Port

   270 m
   gyalog 4 perc

   Balatonkenese Strand

   550 m
   gyalog 7 perc

   Balatonkenese Tatorján Kilátó

    3,3 km
   autóval 9 perc

   Balatoni Bob Szabadidőpark

   11 km
   autóval 13 perc

   Veszprém városközpont

   22,6 km
   autóval 26 perc

   Vegye fel velünk a kapcsolatot

   12 + 7 =

   Tisztelt Érdeklődő! 

   Társaságunk 2020 nyarától kezdődően ügyfélfogadást is tart – kizárólag előzetes időpont egyeztetés alapján
   csopaki Értékesítési Irodánkban (Csopak, Ifjúság sétány 4. F ép. Fszt 4.)
   vagy a beruházás helyszínén az alábbiakban megadott időpontokon belül.

   Péntek: 10:00-16:00 óra között
   Szombat: 10:00-15:00 óra között

   Bejelentkezés, időpont egyeztetés a +36 20 936 4984 telefonszámon.