Műszaki Specifikáció

Beruházás ismertetése

A Prémium Holiday Kft 2020. II. félévtől kezdi meg a lakópark kivitelezési munkáit. 

A teljes beruházás III. ütemben valósul meg.

Kenese Liget I. ütem

Az ingatlan Gyógyszertár utca (keleti oldal) felöli részében elhelyezkedő épületek építése fog megtörténni (A. B. C. épületek).
Az átadásra kerülő ingatlanok száma: 35 lakás 
Tervezett befejezése: 2021. év vége

Kenese Liget II. ütem

A beruházás II. ütemében az ingatlan északi oldala felé haladva további két épület (D. és F. épületek) építése fog megtörténni. A két épület összesen 34 lakást foglal magában.
Tervezett befejezés: 2022. év vége

Kenese Liget III. ütem

A III. ütemben két szabadon álló épület fog megvalósulni a már korábban felépült B. és C. épületekkel azonos kialakításban és megjelenésben a lakópark dél-nyugati felében. Tervezett befejezés: 2024. év vége

A terület észak-nyugati részén lévő önálló telekrészen két épület kerül majd kivitelezésre. Ez különálló, de szervesen illeszkedő projektként a Liget Prémium elnevezéssel kapcsolódik a beruházáshoz. Tervezett befejezés: 2025. év vége

Beruházó a Prémium Holiday Kft. és az ingatlanok jelenlegi tulajdonosa a Szigerim Kft., mindkét cég azonos tulajdonosi körrel a cégcsoport tagja. Az épületek és egyéb kapcsolódó létesítmények generál kivitelezője a Prémium Holiday Kft., amely a csopaki Prémium Residence lakópark fővállalkozója is volt. 

A beruházás befejeztével is fent kívánjuk tartani azt a színvonalat, amelyet ezek az épületek és lakások, valamint a környezet ad és biztosít. Ezért a kiszolgáló struktúrát az üzemelés folyamán is a Prémium Holiday Kft fogja biztosítani. Konkrétan ez 0 -24 órában történő gondnoki szolgálatot jelent, amely biztosítja az összes egyéb szolgáltatás (takarítás, szemétszállítás, felügyelet, kertészet stb.) biztosítását.

Egyéb hasznos tudnivalók

A lakások értékesítése az épületek kivitelezési munkáinak megkezdésével egyidőben folyamatosan történik. A konkrét kiválasztott lakás (épület, szint, ajtószám) parkolóhely, vagy gépkocsi tároló kiválasztását követően a szerződéskötés feltétele az un. regisztrációs díj kifizetése (teljes vételár 5%), mely összeg a vételár részét képezi. A teljes vételár hátralévő részét 3 – 4 részletben kell megfizetni.

A vásárlás során ügyvédi közreműködést is biztosítunk, annak költségeit az eladó állja. Prémium Holiday Kft igyekszik maximálisan figyelembe venni a vásárlói igényeket, lehetőséget biztosít szakemberei révén vásárlói konzultáció megtartására. A vásárlói konzultáció egyszeri és első alkalomra ingyenes, max. háromórás időtartamú.

Minden további egyeztetés és konzultáció előzetesen egyeztetett időpontban és térítés ellenében jöhet csak létre. Ezen konzultációk a burkolatválasztáson túl szerkezeti elemeket nem érintő szakipari és technológia, valamint belső építészeti munkákra is értendők.


KIEMELT ELŐNYŐK:

 

 • kitűnő hő – és hangszigetelő szerkezetek, legmagasabb követelményt kielégítő külső hőszigeteléssel
 • Prémium minőségű többrétegű falazati rendszerek, korszerű szellőztetett időt álló homlokzati burkolatrendszer (EQUITON) 
 • Legjobb minőségű, prémium műanyag homlokzati nyílászárók, emelő – toló erkélyajtókkal 3 rétegű üvegezéssel kültéri oldalon színezett fóliával ellátva
 • Lakásonkénti energia- és rezsitakarékos hőszivattyús hűtés – fűtési rendszer, H mérős méréssel ellátva, egyedi (lakásonkénti) melegvíz ellátás, korszerű Smart vízmelegítővel, egyedi fogyasztásmérőkkel
 • egyes parkolóhelyek (zárt garázstérben) elektromos töltőhellyel szereltek lesznek (korlátozott számban)
 • Minden épületben a legkorszerűbb KONE felvonó
 • Parkosított terület öntöző rendszerrel
 • Minden lakáshoz telken belüli parkolási lehetőség
 • Lakásonkénti egyedi TV – és WIFI rendszer
 • Több mint 2 hektáros parkosított környezet közel a BALATONHOZ
 • központi fekvés, jó megközelíthetőség
 • 5 percre az M7-től
 • Megbízható, gondnoki üzemeltetési rendszer
 • lakásokhoz tárolók és garázsok külön megvásárolhatók
 • lakás m2 árak 1100 – 1300 eFt között elhelyezkedéstől és átadás időpontjától függően
 • zárt gépkocsi tárolók parkolóházban 6 MFt, villaházak földszintjén 7 MFt, felszíni parkoló helyek 2,7 MFt.

   Építészeti kialakítás 

   ALAPOZÁS:
   Kút és lemezalapozás, vasalt talpgerendával.

   VÁZSZERKEZET:
   Vízszintes teherhordó szerkezet vasbeton lemez, kiváltók a vasbeton lemezekkel együtt készülő gerendák, függőleges vasbeton teherhordó falak és pillérek. Belső válaszfalak AlbaGips, Technoboard válaszfalak

   TETŐSZERKEZET:
   Villaházak lapos tetővel fedettek, részben járható tetőfelületekkel készülnek. A Prémium Family épület magas tetővel készül.

   BÁDOGOS SZERKEZETEK:
   A bádogozásokat, takarásokat, ejtőket színezett alumínium lemezből készítjük. (Lindab vagy Prefa termékek)

   HŐ – ÉS HANGSZIGETELÉSEK:
   Az épületek padló, fal és födémszerkezeteiben jellemzően polisztirol hab hőszigetelés készül, ahol szükséges lépésálló, máshol extrudált kivitelben. Vasbeton pillérek és falak hőszigetelése ásványgyapot. 

   KÜLSŐ NYÍLÁSZÁRÓK:
   Fokozott hőszigetelésű, 3 rétegű üvegezéssel, rugalmas ütközéssel ellátott korszerű, egy oldalon (homlokzati oldal) színezett, prémium minőségű műanyag nyílászárók készülnek a homlokzaton. A panoráma felöli oldalakon emelő – toló ajtók kötik össze a külső és belső teret. A teraszokon a nyílászárókra szerelt úgynevezett napháló rendszerek biztosítják a megfelelő árnyékolást. Az árnyékolók az épület homlokzati egységéhez igazodva épületenként más – más színűek.

    BELSŐ NYÍLÁSZÁRÓK:

   Egyedi igények fenntartása mellett alap típusként (standard) PORTA gyártmányú CPL tipusu ajtók kerülnek beépítésre model 1.1 szerinti tömör ajtólappal.
   Bejárati ajtók több ponton záródó ASSA – ABLOY gyártmányú nívós ajtók acél tokkal, fokozott biztonsági zárral.

   BURKOLATOK:
   A helyiség funkciójának megfelelő kerámia és laminált parketta burkolatok készülnek illeszkedő lábazattal együtt. A vizes helyiségekben kerámia padlóburkolat és mennyezetig burkolt, ehhez kiválasztott jó minőségű csempe falburkolat készül. A hidegburkolatok minőségi Lengyel kerámia és csempeburkolatok a TUBADZIN és ARTE – DOMINO gyár termékeiből maximum 30 x 60, és 60 x 60 cm méretig és 9500 Ft/m2 anyagárban. Laminált parketta burkolatok az osztrák EGGER vagy Domino SPC Acoustic Vinil padló gyár minőségi burkolatai 7500.- Ft/m2 anyagárban. A burkolatok színének és típusának kiválasztása vevői igények szerint történik. A teraszok szint béli elhelyezkedésüktől függően kerámia, illetve kőburkolattal készülnek. A lakások lakó – és közlekedő helyiségeinek falfelülete glettelt fehér diszperzit, vagy pasztellszínű diszperziós festéssel ellátott felületűek. 

   GÉPÉSZETI ELEMEK:
   A lakások vizes helyiségeiben a nagy múltú LAUFEN cég cseh országbeli gyára a JIKA szaniter gyártó által készített termékek (mosdók, WC, kád, zuhanyzók, zuhanyfalak) kerülnek beépítésre. A vizes helyiségekbe tervezett csaptelepek GROHE gyártmányú egykaros csaptelepek. A lakások szaniter felszereltségének műszaki tartalma fürdőszobai kiegészítőket nem tartalmaz (tükör, WC papírtartó, törölközőtartó stb.) Lakások hűtési – fűtési funkcióját egyedi (lakáson kenti) hőszivattyúk (levegő – levegő) biztosítják beltéri és kültéri egységein keresztül. A melegvíz ellátás szintén lakásomként villanybojlerrel történik. Igyekeztünk a lakásokat olyan gépészeti rendszerekkel ellátni, amely legoptimálisabban biztosítják az időszaki szolgáltatást. A főépületben (Prémium Family) hőközpont fog működni, lakásonkénti egyedi mérés (fűtés – hűtés, használati meleg – hideg víz ellátás) mellett.

   ELEKTROMOS SZERELÉSEK:
   Az épületek lakásai teljes egészében elektromos energiaellátásra lettek tervezve. Ennek megfelelően a lakások fűtése – hűtése, melegvíz ellátása elektromos berendezések útján lakásomként egyedileg biztosított. minden lakás egyedi elektromos fogyasztásmérőt kap 32A csatlakozási értékkel. A villanyszerelés falba, födémbe, aljzatba süllyesztett műanyag védőcsőbe kerül, müa. szigetelésű réz vezetékkel történik. A lakásokon belül saját elektromos elosztótábla kerül, áram – védő kapcsolóval és túlfeszültség védelemmel.
   Az elektromos kapcsolók, dugaszoló aljzatok süllyesztett szereléssel készülnek, LEGRAND VALENA típusban, fehér színben.
   A nappali és szobák TV csatlakozással lesznek ellátva, minden lakásban egy helyen informatikai csatlakozás kerül kiépítésre. Minden lakás egység digitális kaputelefon beltéri egységet kap, melyről az épület bejárati ajtaja és a lakóparki személybejárati kapu is nyitható.  A lakás minden helyiségében lámpahelyeket alakítunk ki lámpatestek nélkül. A konyhákban beépíthető elektromos főzőlap, sütő, valamint páraelszívó számára építünk ki csatlakozási lehetőségeket.

    

   LAKÁSOK

   Kattintson a képen a kívánt szint megtekintéséhez

   Elhelyezkedés

   Balatonkenese Marina-Port

   270 m
   gyalog 4 perc

   Balatonkenese Strand

   550 m
   gyalog 7 perc

   Balatonkenese Tatorján Kilátó

    3,3 km
   autóval 9 perc

   Balatoni Bob Szabadidőpark

   11 km
   autóval 13 perc

   Veszprém városközpont

   22,6 km
   autóval 26 perc

   Vegye fel velünk a kapcsolatot

   15 + 15 =

   Tisztelt Érdeklődő! 

   Társaságunk 2020 nyarától kezdődően ügyfélfogadást is tart – kizárólag előzetes időpont egyeztetés alapján
   csopaki Értékesítési Irodánkban (Csopak, Ifjúság sétány 4. F ép. Fszt 3.)
   vagy a beruházás helyszínén az alábbiakban megadott időpontokon belül.

   Péntek: 10:00-15:00 óra között
   Szombat: 10:00-14:00 óra között

   Bejelentkezés, időpont egyeztetés a +36 20 936 4984 telefonszámon.