Bemutatkozás

Tisztelt érdeklődő!

Cégcsoportunk családi vállalkozásként működik és mintegy 5 éve van jelen a balatoni ingatlanpiacon. Beruházásainkat a komplexitás jellemzi, tervezéstől a kulcsátadásig valósítjuk meg elképzeléseinket. Képzett szakembereink az építőipar szinte valamennyi szegmensében letették már névjegyüket számos, kereskedelmi, ipari, kommunális és lakóprojektben vettek részt fővállalkozóként, beruházóként egyaránt.

Minden beruházásainknál felhasználjuk gyakorlati tapasztalatainkat, amelyek több évtizedes tervezői – kivitelezői munkára épül.

Itt a Balaton északi partján is fentiek szellemében egy méltán kiváló referenciával bizonyítottuk cégcsoportunk hozzáértését, a csopaki PRÉMIUM RESIDENCE 72 lakásos lakópark megépítésével.

Az itt szerzett tapasztalatainkat is felhasználva gondos előkészítés után döntöttünk a Prémium Residence Kenese – liget projekt megvalósításáról, ahol a csopaki épületeink továbbfejlesztett változataként fogjuk felépíteni a 8 db különálló villaház jellegű, 9 – 17 lakásos épületeket és az ezt kiegészítő, az ingatlanon jelenleg is megtalálható, korábban üdülőként használt tradicionális főépületet (Bakter Ház) pedig teljes körűen átépítjük és felújítjuk, visszaadva eredeti formáját, 30 lakással és szolgáltató egységekkel látjuk el.

 A Csopak Ifjúság sétány 4. szám alatt felépült lakópark, ahol a Prémium Holiday Kft értékesítési irodája is található – a környék egyik gyöngyszeme. Az elmúlt időszak során kialakításában használhatóságában, esztétikájában bizonyított.

Ezeket a tulajdonságokat „vittük” tovább a Kenesei projektünkbe és azt a gyakorlati tapasztalatot, amit ezáltal is szereztünk.

Gyetvai Ákos
Ügyvezető

Prémium Residence
Kenese – Liget

A koncepció rövid ismertetése:

Amit egyszer már sikerült jól megvalósítani, abból tapasztalatokat szerezni, azt hasznosítani kell a következőkben. Erre építve terveztük a Kenese – liget házait is. Fő motívumként az eredetileg ,,Otthon” üdülőként megépült 1900-as évek elején átadott és többször szerkezeti felújításokon átesett Széchenyi utca 7. szám alatti épület jelenik meg, részét képezve a település központi magjának. Ezen épületet teljesen korszerűsítjük, funkciója társasház és szolgáltató egységek (földszinten) összesen 30 lakással, melyek alapterülete 30 – 65 m2 közöttiek lesznek.

A Balaton felé lejtős, közel két hektáros területen laza beépítéssel, szabadon állóan 8 db új épület kerül megvalósításra összesen 100 lakással két ütemben. Az épületek 3 – 5 szintesek, 9, 13, és 17 lakásos kialakítással készülnek, földszinten zárt gk. tárolókkal. A lakások alapterülete 56 – 88 m2 között teraszok nélkül.

A Csopakon felépült épületeinket fejlesztettük tovább, de megtartva azok jellegeit és korszerűségét.

A teljes területet határolja egy több mint 3000 m2 nagyságú erdős ligetes ingatlan, amelyet jelenlegi formájában meghagyva úgynevezett lombházakkal (6 db) telepítjük be melyek szálláshely szolgáltatásként fognak üzemelni.

Ezen erdős – ligetes terület és a lejtős terepszinten eltérő magasságokkal épült házak egy egyedi megjelenést biztosítanak a lakóparknak.

 A Balaton közelsége, az ingatlan központi fekvése számos lehetőséget biztosít a lakások kiváló kihasználására.

LAKÁSOK

Kattintson a képen a kívánt szint megtekintéséhez

Elhelyezkedés

Balatonkenese Marina-Port

270 m
gyalog 4 perc

Balatonkenese Strand

550 m
gyalog 7 perc

Balatonkenese Tatorján Kilátó

 3,3 km
autóval 9 perc

Balatoni Bob Szabadidőpark

11 km
autóval 13 perc

Veszprém városközpont

22,6 km
autóval 26 perc

Vegye fel velünk a kapcsolatot

3 + 3 =

Tisztelt Érdeklődő! 

Társaságunk 2020 nyarától kezdődően ügyfélfogadást is tart – kizárólag előzetes időpont egyeztetés alapján
csopaki Értékesítési Irodánkban (Csopak, Ifjúság sétány 4. F ép. Fszt 4.)
vagy a beruházás helyszínén az alábbiakban megadott időpontokon belül.

Péntek: 10:00-16:00 óra között
Szombat: 10:00-15:00 óra között

Bejelentkezés, időpont egyeztetés a +36 20 936 4984 telefonszámon.