Bemutatkozás

Tisztelt érdeklődő!

Cégcsoportunk családi vállalkozásként működik és több mint 5 éve van jelen a balatoni ingatlanpiacon. Beruházásainkat a komplexitás jellemzi, tervezéstől a kulcsátadásig valósítjuk meg elképzeléseinket. Képzett szakembereink az építőipar szinte valamennyi szegmensében letették már névjegyüket számos, kereskedelmi, ipari, kommunális és lakóprojektben vettek részt fővállalkozóként, beruházóként egyaránt.

Minden beruházásainknál felhasználjuk gyakorlati tapasztalatainkat, amelyek több évtizedes tervezői – kivitelezői munkára épül.

Itt a Balaton északi partján is fentiek szellemében egy méltán kiváló referenciával bizonyítottuk cégcsoportunk hozzáértését, a csopaki PRÉMIUM RESIDENCE 72 lakásos lakópark felépítésével. A PRÉMIUM RESIDENCE a Prémium Holiday Kft. által létrehozott brand, amely az alapkoncepció alkalmazásával, az épületeink letisztult és egységes homlokzati megjelenésével, (korszerű és időtálló anyagok és rendszerek használata) valamint az épületekhez igazodó lakásméretek és egyéb paraméterek használata mellett, az igényes tervezett környezet kialakításban is megnyilvánul. Többek között ez adja azt a képet és hangulatot, amelyet a PRÉMIUM RESIDENCE márka képvisel.

Az itt szerzett tapasztalatainkat is felhasználva gondos előkészítés után döntöttünk a Prémium Residence Kenese – liget projekt megvalósításáról, ahol a csopaki épületeink továbbfejlesztett változataként fogjuk felépíteni a 7 db különálló villaház jellegű, 9 – 17 lakásos épületeket és az ezeket kiegészítő – az ingatlanon már jóval korábban (1900-as évek elején) felépült – eredetileg üdülőként használt tradicionális főépületet (Prémium Family) pedig teljes körűen átépítjük és felújítjuk, visszaadva eredeti formáját és funkcióját, 30 lakással és szolgáltató egységekkel látjuk el.

 A Csopak Ifjúság sétány 4. szám alatt felépült lakópark, ahol a Prémium Holiday Kft értékesítési irodája is található – a környék egyik gyöngyszeme. Az elmúlt időszak során kialakításában használhatóságában, esztétikájában bizonyított.

Ezeket a tulajdonságokat „vittük” tovább a Kenesei projektünkbe és azt a gyakorlati tapasztalatot, amit ezáltal is szereztünk.

Gyetvai Ákos
Ügyvezető

Prémium Residence
Kenese – Liget

A koncepció rövid ismertetése:

Amit egyszer már sikerült jól megvalósítani, abból tapasztalatokat szerezni, azt hasznosítani kell a következőkben. Erre építve terveztük a Kenese – liget házait is. Fő motívumként az eredetileg ,,Otthon” üdülőként megépült 1900-as évek elején átadott és többször szerkezeti felújításokon átesett Széchenyi utca 7. szám alatti épület jelenik meg, részét képezve a település központi magjának. Ezen épületet teljesen korszerűsítjük, funkciója társasház és szolgáltató egységek (földszinten) összesen 30 lakással, melyek alapterülete 30 – 65 m2 közöttiek lesznek. Az épület visszanyeri eredeti formáját a kor igényeinek megfelelő épületszerkezeti és gépészeti korszerűsítésen esik át. Prémium Family néven vegyes rendeltetésű társasházként fog funkcionálni.
A Prémium Family társasház előtti területen felépítésre kerül egy 38 állásos parkolóház is, amelynek tetején egy gazdagon parkosított “zöld tető” kerül majd kialakításra közvetlen terasszal az épület földszintjére tervezett szolgáltató létesítménnyel. A parkolóház keleti oldalán, a telekhatár mentén nyári medence kerül majd kialakításra.

A Balaton felé lejtős, közel két hektáros területen laza beépítéssel, szabadon állóan 7 db új épület kerül megvalósításra összesen 93 lakással három ütemben. Az épületek 3 – 5 szintesek, 9-17 lakásos kialakítással készülnek, földszinten zárt gk. tárolókkal. A lakások alapterülete 58 – 120 m2 között teraszok nélkül.

A Csopakon is felépült épületeinket fejlesztettük tovább, korszerűbb hőszigetelési rendszerek alkalmazásával, egyedi energiatakarékos gépészeti berendezésekkel szerelve, de megtartva azok jellegét és használhatóságát.

A lakópark területét észak-nyugati oldalon a tervezett átvezető sétány mentén – a két telekrészt elválasztva – határolja egy közel 4000 m2 nagyságú, jelenleg fás- ligetes ingatlan, amely társaságunk tulajdonát képezi. Terveink szerint a Széchenyi utca felől megközelíthető ingatlanon két önálló lakóépület épülne több lakással, környezetbe illeszkedő kialakítással és homlokzati megjelenéssel. At itt megvalósuló “Prémium Liget” épületei a lejtős terepszinteken eltérő épület magasságokkal egyedi megjelenést biztosítanak a lakóparknak, főleg azok számára, akik a csendet, nyugalmat kedvelik.

 A Balaton közelsége, az ingatlan központi elhelyezkedése számos lehetőséget biztosít a lakások kiváló kihasználására.

LAKÁSOK

Kattintson a képen a kívánt szint megtekintéséhez

Elhelyezkedés

Balatonkenese Marina-Port

270 m
gyalog 4 perc

Balatonkenese Strand

550 m
gyalog 7 perc

Balatonkenese Tatorján Kilátó

 3,3 km
autóval 9 perc

Balatoni Bob Szabadidőpark

11 km
autóval 13 perc

Veszprém városközpont

22,6 km
autóval 26 perc

Vegye fel velünk a kapcsolatot

4 + 7 =

Tisztelt Érdeklődő! 

Társaságunk 2020 nyarától kezdődően ügyfélfogadást is tart – kizárólag előzetes időpont egyeztetés alapján
csopaki Értékesítési Irodánkban (Csopak, Ifjúság sétány 4. F ép. Fszt 3.)
vagy a beruházás helyszínén az alábbiakban megadott időpontokon belül.

Péntek: 10:00-15:00 óra között
Szombat: 10:00-14:00 óra között

Bejelentkezés, időpont egyeztetés a +36 20 936 4984 telefonszámon.